Renginys: socialinio verslo plėtra

posted in: Aktuali informacija | 0
Lietuvos socialinio verslo aociacijos vadovės Viktorijo Bražiūnaitės vardu, maloniai prašome su vvg tinklu pasidalinti kitą savaitę vykstančiu renginiu
„Socialinio verslo plėtra: darnios ir tvarios visuomenės link”, kuris vyks lapkričio 26 d. 9.00 – 17.00 val. virtualiai.
 
Šiandien mūsų šalyje socialinio verslo aplinka dar tik formuojasi. Europoje daugiau nei 11 milijonų žmonių, apie 6 proc. ES darbuotojų, dirba socialinės ekonomikos įmonėse, o kitose pasaulio šalyse verslo, kuris glaudžiai susijęs su bendruomene, idėja šiuo metu vis populiarėja, yra ypač vertinama bei skatinama valdžios institucijų. Taip yra, nes tokio tipo organizacijos sprendžia visiems mums aktualias klausimus ir stiprina darnią visuomenę.
Šiuo renginiu siekiame stiprinti bendraminčių bendruomenę, vieni kitus įkvėpti sėkmingais pavyzdžiais ir pasidalinti informacija apie šiuo metu egzistuojančias galimybes.
 
Renginio metu savo vertingomis žiniomis bei patirtimi dalinsis socialinių verslų, nevyriausybinių organizacijų, valdžios, vietos bendruomenių ir ekologinių ūkių atstovai. Vyks individualios konsultacijos finansavimo, verslo ir inovacijų vystymo bei kitais aktualiais klausimais.
 
Plačiau apie renginį nuorodoje darbotvarkė.
 
 
Registracija būtina iki lapkričio 22d.: https://forms.gle/NN2GVm5j1VaxH2Nh9
Vietų skaičius ribotas!
 
Nuotrauka iš interneto.