Apskrito stalo susitikimas

posted in: Aktuali informacija | 0

Birželio 1 d. Nacionalinė mokėjimo agentūra organizavo apvalaus stalo diskusiją tema „Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 m. programos priemonės „Leader programa“ įgyvendinimo aktualijos“.

Renginio metu Nacionalinė mokėjimo agentūra pristatė NMA ir vietos veiklos grupių bendradarbiavimą, administruojant Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 m. programos priemonę „Leader programa“.

Diskusijos metu Nacionalinės mokėjimo agentūros vadovas Erikas Bėrontas akcentavo, kad tik glaudus Agentūros ir vietos veiklos grupių bendradarbiavimas padės užtikrinti tinkamą ir efektyvų vietos projektų įgyvendinimą, o Nacionalinė mokėjimo agentūra visada sieks būti pirmiausia pagalbininkė vietos veiklos grupei.
Vietos veiklos grupių tinklo pirmininkė Violeta Jankauskienė  kalbėjo apie vietos veiklos grupių planuojamus kvietimus, rengiamus finansavimo sąlygų aprašus. Diskusijos metu buvo keliami VVG aktualūs klausimai, ieškoma geriausių sprendimų, Žemės ūkio ministerijos ir Nacionalinės mokėjimo agentūros atstovų atsakyta į iškilusius klausimus.
 
NMA tinklapio nuotrauka